به دلیل اهمیتی که باتری یو پی اس دارد، از دو تکنولوژی برای ساخت آن استفاده کردهاند: باتری یو پی اس سیلد اسید و باتری نیکل کادمیم. بسیار سوال پیش میآید که کدام از یک نوع باتری یو پی اس سیلد اسید و یا باتری نیکل کادمیم برای دستگاه یو پی اس مناسبتر است. ما در این مقاله به تمام سوالات شما پاسخ میدهیم.

ساختار باتری یو پی اس سیلد اسید و نیکل کادمیم

همانطور که میدانید باتری یو پی اس یک از اصلیترین متعلقات یو پی اس است و عملأ دستگاه یو پی اس بدون باتری هیچگونه کارآیی ندارد.
کاربرد باتری یو پی اس در مدت زمان پشتیبانی است، بدین معنی که با افزایش تعداد باتری یو پی اس و آمپر باتری یو پی اس میتوانیم مدت زمان بک آپ را بیشتر کنیم.
باتری یو پی اس در دو نوع باتری سیلد اسید و باتری نیکل کادمیم تولید و روانه بازار میگردد.
باتری سرب اسیدی: این نوع از تکنولوژی ساخت باتری بدین صورت است که از دو عدد الکترولیت مثبت و منفی که در داخل محلولی از آب و اسید سولفوریک تشکیل شده است. به هرکدام از این دو الکترود یک سلول میگویند و هر سلول قدرت تولید ۲ وات توان را دارد، یعنی اگر احتیج به باتری ۱۲ ولت باشد باید ۶ عدد سلول را باهم سری کرد.
باتری نیکل کادمیم: در باتری نیکل کادمیم از عنصر نیکل به عنوان قطب مثبت و از عنصر کادمیوم به عنوان عنصر منفی استفاده میکنند. محلولی که این دو عنصر در داخل آن قرار میگیرند محلول بازی پتاسیم است. هر سلول از این باتری توانایی تولید ۱٫۲ ولت توان را دارد. برای تولید باتری ۱۲ ولت باید ۱۰ عدد از این سلولها را باهم سری نمود.
تفاوت باتری سرب اسیدی و نیکل کادمیم

در ذیل میخواهیم تفاوت باتریها را از نگاههای مختلف بیان کنیم.
قیمت: باتری نیکل کادمیم از نظر قیمت به دلیل تکنولوژی پیشرفتهای که دارد از هم نوع باتری سرب اسیدی ۳ تا ۴ برابر بیشتر است. البته نوع آلیاژ و تکنیک ساخت آن تاثیر بسیاری در قیمت باتری نیکل کادمیم دارد. بنابراین هزینه اولیه ساخت این نوع از باتری یو پی اس به مراتب بیشتر است.
طول عمر: باتری نیکل کادمیم طول عمر بیشتری نسبت به باتری یو پی اس سیلد اسیدی دارد. البته باید این نکته را بیان کرد که هرچقدر تعداد دشارژ شدن باتری افزایش پیدا کند به همان مقدار طول عمر باتری کاهش پیدا میکند.
حساسیت به دما: باتری سرب اسیدی نسبت به افزایش و کاهش دما به شدت حساس هستند به طوریکه با افزایش ۱۰ درجه دما طول عمر متوسط باتری یو پی اس سرب اسیدی نصف میگردد. در مقابل باتری نیکل کادمیم حساسیت بسیار کمتری را نسبت به تغییرات دما دارد.
یکی از مزایایی که باتری یو پی اس سرب اسیدی دارد این است که احتیاج به سرویس دورهای و نگهداری ندارد و قیمت آن به نسبت خیلی مناسبتر است.
قیمت باتری یو پی اس سیلد اسید

باتری یو پی اس سرب اسیدی یا همان باتری VRLA خود به دو نوع باتری Gell Cell و AGM تقسیم بندی میگردند.
باتری Gell Cell: همانطور که از اسمش مشخص است از پودر سیلیکات در الکترولیت آن استفاده کردهاند تا به حالت ژل مانند دربیاید.
باتری AGM: باتری AGM مخفف کلمه Absorbed Glass Mat است. در این نوع از باتریها از فایبرگلاس برای مابین صفحات الکترولیت استفاده شده است.
همانطور که در بالا بیان شد قیمت باتری سرب اسیدی به مراتب ارزانتر از قیمت باتری نیکل کادمیم است. قیمت باتری یو پی اس بسته به اینکه چه آمپری دارد کاملأ متفاوت است. برای مشخص کردن آمپر باتری باید ابتدا مدت زمان پشتیبانی را مشخص کنید تا پس از آن بتوان قیمت دقیق باتری یو پی اس را بیان کرد.
فروش باتری یو پی اس

باتری یو پی اس به دلیل کاربرد فراوانی که دارد متقاضیان زیادی هم دارد از اینرو تولید باتری یو پی اس همه روزه انجام میشود و در تیراژ بالا روانه بازار میگردد.
شرکت ویرا صنعت با داشتن نمایندگی باتری یو پی اس و خرید باتریها بصورت عمده، اعلام میدارد که امکان فروش باتری یو پی اس را با قیمت بسیار مناسب دارد. برا خرید و فروش باتری یو پی اس و همجنین استعلام قیمت باتری یو پی اس و همچنین تعمیر باتری سیلد اسید میتوانید همین حالا با کارشناسان فروش ما تماس حاصل فرمائید و از مشاوره و راهنمایی رایگان آنها بهرهمند گردید.